BEROENDETS EKOLOGI

– Ett metaperspektiv på all förändring och utveckling

Vi är alla beroende och medberoende – av substanser, processer, idéer – i de komplexa system som utgör vår verklighet. Hur vet du att dina nuvarande uppfattningar och valda sanningar leder till ett gynnsamt liv för dig – hemma, på din arbetsplats, i samhället, i världen?
 
Varmt välkommen att vara med och delta i en viktig konversation om Beroende, Medberoende och Komplexitet på alla systemnivåer. En dag med gemensamt lärande, nya perspektiv och kraft att skapa utveckling och förändring. Konferensen utforskar de lärprocesser och de mönster som vi som individer anpassar oss till tillsammans med varandra, i de olika system vi befinner oss i.
 
Ett viktigt sammanhang för systemisk förståelse där vi tillsammans undersöker komplexiteten i allt förändringsarbete och nycklarna till ny förståelse. Aktivitetsramarna hålls samman av Nina Pada och Christina Skoglund och utgörs av föreläsningar varvat med Warm Data Labs. Dessa Labs erbjuder ett effektivt arbetssätt för att närma sig s.k ”wicked problems” och dilemman.
 
Arrangemanget passar för alla, men särskilt för de nyfikna och modiga som bär ansvar för att åstadkomma beteendeförändringar och resultat – såväl privat som professionellt.
 
Antalet platser är begränsat så säkra din plats redan idag!
 
 
KONFERENSEN HÅLLS FÖLJANDE DATUM: 
Onsdag 29 augusti kl: 09:00–17:00  (Lunch och Fika ingår i priset) 
 
VAR: NAV Sweden, Sickla Industriväg 6C, Plan 6, Nacka 
 
PRIS:
Företag: 1.975 kr exkl. moms
Privatpersoner: 975 kr inkl. moms


Skapa evenemang