Kreativ AfterWork

KREATIVITET SOM KANAL TILL DIN INRE VISDOM

Hur får man fatt i de där svaren man har inom sig men som så lätt överskuggas av det logiska och förnuftsmässiga tänkandet?

Välkommen till en spännande workshop där du genom att släppa loss din kreativitet får tillgång till dina egna källor till klokhet, energi och inspiration.
Du kompletterar på så sätt din intellektuella sida med en inre visdom som ligger bortom det logiska tänkandet.

Elena Björkenäng är symbolpedagog och kommer under några timmar leda oss på en upptäcktsresa där vi får hitta våra egna svar och vår djupare visdom genom olika kreativa tekniker. Vi dukar upp ett smörgåsbord med material för skapande och kreativitet, och jobbar gemensamt med en utforskande frågeställning. Du behöver inga förkunskaper för att delta, annat än ett öppet och nyfiket sinne som du är villig att dela med andra. Mot slutet av kvällen utforskar vi våra skapelser och vad de kan ge för insikter kring frågeställningen. Detta är en aktivitet anordnas av Hillesgårdsakademin och är öppen för alla som vill använda sin kreativitet tillsammans med andra.

 

Tid: Onsdag 21 mars 17.00-20.00

Förtäring: Frukt, vatten och nötter finns.

Pris:  300 kr för privatpersoner, 500 kr för företag. Betalning kan göras via Swish eller kontanter på plats. Om du vill bli fakturerad – ange faktureringsuppgifter när du anmäler dig.

Plats: NAV-lab i Sickla (Stockholm), Sickla Industriväg 6 C, våningsplan 6, Nacka. Kommer du från Slussen, tar du buss 401 eller 403 mot Älta och kliver efter ca 5 minuter av vid Sickla Industriväg.

Anmälan: Anmäl dig till elena@bjorkenang.se. Ange namn, telefonnummer och mejladress.

För mer information eller frågor kontakta elena@bjorkenang.se

Välkommen!

arr:  www.hillesgardsakademin.se

Skapa evenemang