För nästa generations idéer

NAV-idéer är ett verktyg (under utveckling) som vill hjälpa dig och din verksamhet att dela utmaningar och utveckla idéer tillsammans med andra. Här kan alla lägga upp och sprida sina idéer. De mest angelägna och intressanta idéerna lyfter vi upp och hjälper till att sprida inom våra nätverk och bland våra partners –  en inspirationsplats för utveckling helt enkelt. Mejla gärna synpunkter och förbättringstips till ” info@navsweden.se ” 

Påverka samhällsutvecklingen nära dig du också!

En idé av MONTAG MANIA

MONTAG MANIA

Montag Mania är ett band, som består av musikerna och artisterna Isabel De Lescano, Fredrik Blank, Juan Romero och konstnären Helene Berg.

Nobelberget i förändring, en stad för er?

Hur kan byggnaderna på Nobelberget användas i framtiden? Hur ser en stadsdel som man trivs i ut? Följ våra diskussioner här, och lämna gärna ditt eget förslag.

MONTAG MANIA

Montag Mania är ett band, som består av musikerna och artisterna Isabel De Lescano, Fredrik Blank, Juan Romero och konstnären Helene Berg.

Exempelutmaning: Vi ska bygga om gamla lekplatsen – men till vad?

Lekplatsen vid värdövägen ska nu byggas om. Men vi behöver er inspiration och hjälp!

Samtalsponden med ungt perspektiv – din nya TalkHow

Din nya podcast som tar avstamp i det fysiska rummet. Spelas in på NAV eller annan plats vi bjuds in till. Utifrån en konstart, innovation eller något annat samhällsutvecklande, samtalar vi med dagens gäst i en viktig samhällsfråga, där du som besökare är välkommen att ta plats i samtalet. Vår främsta målgrupp är unga, det betyder att vi prioriterar unga i gästsoffan och ungas val om förebilder i gästsoffan.