« Tillbaka till partners

Wille Sandels – PT LedarskapPT Ledarskap arbetar med team- och ledarutveckling. Vår utgångspunkt är att människor och team är olika och därför behöver individuellt anpassade utvecklingsinsatser. Personlig träning helt enkelt!

Vi är övertygade om att människor och team är resursstarka och har en ganska klar uppfattning om vad de vill åstadkomma. Ibland behöver man dock lite hjälp för att verkligen genomföra det man vill och tror på. Det är då vi med utbildning, utmaning, träning och goda samtal bidrar till rörelse och utveckling.

PT Ledarskap drivs av Wille Sandels. Wille har bakgrund som beteendevetare, officer och polis. Under många år arbetade han som operatör vid polisens nationella insatsstyrka, bl.a. med ansvar för grupputveckling och krishantering. Wille är utbildad UGL-handledare, debriefing-handledare, taktisk gisslanförhandlare och coach. Sedan 2008 arbetar han bl.a. med stöd och rådgivning inom team- och ledarutveckling. En av Willes styrkor är att bryta ned omfattande och komplicerade processer till tydliga och handlingsinriktade aktiviteter.

Vi hörs!

wille@ptledarskap.se
www.ptledarskap.se
0703 46 42 43