Om NAV

NAV Sweden driver och utvecklar en öppen infrastruktur med nätverk och mötesplatser för Hållbar Samhällsutveckling, Innovation och Lärande. Tillsammans med partners från myndigheter, näringsliv, akademi och civilsamhälle skapas gränsöverskridande samspel runt samhällets gemensamma utmaningar.

NAV:scen – ideell förening

Du kan bli en aktiv del i det växande NAV-nätverket genom att bidra till vår öppna programverksamhet för hållbar samhällsutveckling, innovation och lärande.

Som medlem i föreningen NAV:scen får du också en rad förmåner…

Läs mer och bli medlem här

 

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Sed posuere consectetur est at lobortis.

Våra aktörer om NAV

”Många undrar vad som krävs för att vi ska klara av en omställning till ett hållbart samhälle. Jag anser att det vi framförallt behöver är samtal mellan olika kunskapsområden, perspektiv som bryts mot olika värdegrunder, metoder som omprövas och omformas. Exakt det bidrar NAV med. För NAV är platsen där sådana samtal kan äga rum. Det är inte en trevlig sidoverksamhet att mötas över gränser, det är en totalt fundamental förutsättning för att vi ska klara av den kanske största omställning som människan hittills gjort.”

Linda Nordfors

Artist, Entreprenör Reflection Company, VD Kultur & Näringsliv