« Tillbaka till partners

Business LoungeNär vi startade Business Lounge hade vi en tydlig bild av vad vi ville skapa. En miljö som vi själva ville hänga i och en bra miljö för att utveckla våra egna företag.

Vi tror att du, precis som vi, mår bra av en miljö full av liv och många kollegor, även om ditt bolag kanske inte är så stort ännu. Det ger en känsla av någonting större och Business Lounge är även en katalysator för affärer genom nätverket.

Våra egna erfarenheter kommer från att ha haft kontor i studentlägenheten, på caféer, hos inkubatorer och på kontorshotell.

Vi har märkt att den gamla sortens kontorshotell blir allt mer ointressant för oss moderna entreprenörer. Genom att kombinera de bästa från inkubatorer och kontorshotell tror vi att vi har skapat någonting unikt och någonting som är framtiden. Vår absoluta uppfattning är att den miljön ger företagen bästa möjliga förutsättningar för tillväxt.

Vi vill ha högt i tak, högt tempo, ljudligt och livligt, men samtidigt vrån för kontemplation. Interaktiviteten ska vara hög mellan entreprenörerna och bolagen. Det är då vår kreativitet stimuleras och som nya affärsmöjligheter skapas.