« Tillbaka till partners

Jörgen KrantzPlats på livets scen – för din, vår och världens skull!

Ordet ”scen” 0har en viss laddning, inte sant? Det både lockar och skrämmer på samma gång. Med begreppet scen menar vi – Alla platser där du träder fram, behöver ta plats och ta ställning. Där du visar vem du är och hur du vill bidra.

Jörgen Krantz är grundare av företaget Scenario – Grupp & Individutveckling som han drivit sedan 2002. Han arbetar pedagogiskt och konstnärligt med ledarskap- och organisationsutveckling, processledning och personlig utveckling. Samt med underhållning och firande på företag och organisationer, öppna föreställningar och events på olika kultur- och utbildningsarenor.

”Vi gör detta för din skull, men lika mycket för vår, dina medmänniskors skull. För vi hänger samman, påverkar och påverkas av varandra i större utsträckning än vi många gånger ser och förstår. Vi behöver varandra och hur du agerar på dina scener gör skillnad, både i din direkta närhet och i det större perspektivet”.

Många ledare, team och kompetensutvecklare har anlitat Jörgen och hans aktionsmetoder för att utveckla sin kommunikation och ”hands on”-kompetens i sin professionella roll och sitt bemötande av kollegor, kunder och intressenter.

Jörgen har 30 års erfarenhet av scenen i olika roller, bl.a. som skådespelare, lärare och processledare. Han är en mycket omtyckt och respekterad kursledare samt uppskattad skådespelare och konstnärlig ledare, bl.a. i SGI – Improv Group, The Flow Family, Teater X och BalkongEnsemblen.

Jörgen är socionomutbildad på Ersta Sköndals Högskola samt har två längre fortbildningar i systemteori och aktionsmetoden psykodrama. Han är också utbildad musiker och improvisationsteaterskådespelare och har bakgrund i musikbranschen som sångare och trummis.

Jörgen har ett stort nätverk av beteendevetare, managementkonsulter och improvisationsteaterskådespelare mm. och jobbar ofta i samarbeten och ensembler.

0708 – 80 17 71 jorgen@scenariogi.se (Hemsidan är under uppdatering)