« Tillbaka till partners

Spektro PlaybackteaterVi spelar Playback, en form av improvisationsteater, för att återspela publikens berättelser på ett respektfullt och konstnärligt sätt. Det kan vara allt från en liten vardaglig berättelse till stora händelser. Vi gestaltar allt från mörkt till ljust och alla färger där emellan. Vi spelar tillbaka hela vardagens och livets spektrum…

Vår hemmascen är här på NAV där vi spelar för öppen publik. Vi tar även uppdrag på företag, skolor, i organisationer/föreningar och i församlingar.

Playbackteater spelas över hela världen. Det brukar kallas en form för ”Building communities for understanding”. Vi är medlemmar i International Playback Theatre Network och vi har medverkat på flera internationella konferenser. Läs mer om IPTN här.

När passar Playbackteater?
Playback är ett givande sätt att personligen få se flera aspekter av en situation. Det kan även skapa samsyn och gemenskap i en grupp. Både i underhållande och utvecklande syfte.

Vi skräddarsyr upplägget och temat på föreställningen beroende på om det är en öppen föreställning, konferens, team-building, värderingsarbete eller vid en fest/jubileum.

Få mer information om Playbackteater här:
Film
Wikipedia

Vem är vi i Spektro Playbackteater?
I våra olika vardagliga professioner är vi vana att leda grupper som dramapedagog, kommunikatör, lärare/pedagog, medvetenhetstränare, processledare, socialarbetare och systemutvecklare.

Vår ensemble består av Lotta Berg Persson, Helene don Lind, Jens Malmström, Ann Nilsson Ahnstedt, Johan Lidman, Georg Philips, Janne Tellinger och Roger Marklund.
Flera av oss har spelat teater länge men vi började med Playback 2011. Konstellationen Spektro Playbackteater startade 2016.

Kontakta oss!
Är du intresserad av en föreställning för ett slutet sällskap?
Kontakta oss! Vi ser fram att höra från dig.
Mejl: spektroplayback@gmail.com
Telefon: 0733-42 99 17 (Ann)

Vår hemsida:
https://www.facebook.com/spektroplayback/