Augusti(R)evolutionen

5 augusti, 2017

”the Future You – the Future Us – in the Future City”

Hela Augusti –  en manifestation av visioner och drömmar om vem du vill vara och i vilket samhälle du vill leva. Vi lånar lite ”glöd” från Franska Revolutionen (bilden) men fyller istället våra kanoner med idéer, innovationer, frågor, erfarenheter, dialoger, gestaltningar, experimentlusta, humor, allvar, galenskap och väldigt mycket kärlek.

 

NAV Sickla har varit en unik mötesplats för gränsöverskridande möten, perspektivkrockar och skapande. Innan dörrarna stängs för renovering och hotellbygge öppnar vi under augusti upp arenan för att samskapa och manifestera drömmar om vår gemensamma framtid.
Hur kan vi ta avstamp i den kraft som verkat här under de senaste ”nio månaderna”?

Vårt svenska samhälle i världen står inför omvälvande förändringar. Något dör… för att något nytt vill födas… Gamla strukturer måste omprövas radikalt. Kreativitet och nytänkande blir avgörande. Sättet vi tar oss an frågorna på kommer att avgöra hur vi lyckas. Vi behöver involvera på riktigt, bryta perspektiv och samlas kring gemensamma frågor som betyder något för oss.

Hur kan NAV – som en levande plattform bestående av oss aktörer –  förflytta sin verksamma kvalitet till andra platser? Det är en av många frågor vi vill ställa oss i en interaktiv dialog som kan ta sig många former.

Hur kan vi använda det växande NAV-nätverket till att fördjupa de frågor som framtiden ställer till oss som individer, samhällsbyggare, verksamheter, mötesplatser och städer.

Kom hit och ta med dina idéer, dina visioner, dina utmaningar, det som gör dig riktigt upprörd, det du drömmer om, det som inspirerar dig, det du vill samtala om på djupet, det du vill lära mer om, det du vill pilota, prototypa, visualisera, skriva, måla eller musicera om…

 

Vi möts som sagt kring våra visioner – om vilka vi vill vara i morgon och vilket samhälle vi vill skapa. ”the Future You, the Future Us in the Future City”

Vem vill du vara i ett framtida sammanhang?
Hur kan vi skapa en stad där vi alla kan bidra och göra skillnad?
Vad gör dig tillräckligt engagerad för att bidra?

När du vill, ta med vem du vill, använd scenen, de olika ytorna…. samla det ni kommer fram till på våra gemensamma kommunikationsytor (publiceras i Aug)

Den 30m långa vita väggen ”Sthlm Art Wall” kommer också att vara en av uttrycksplatserna för den här processen…. Fyll den!

Hela augusti (1:a – 27:e)
Dygnet runt (24-7)

Öppna event under Augusti(R)evolutionen   (uppdateras kontinuerligt)


Tisd 15/8  Creative Morning – Att nå ut med Podd


Torsd 17/8  Entreprenöriellt Lärande, Workshop, öppen föreläsning och mingel och AW


Tisd 22/8  NAV:session – Ego to Eco – Vart är vi på väg?


Fred 25/8  ”Mirakelkuren” – Ung Poesi/Performance/Musik/Vernissage


Lörd-Sönd 26-27/8 Impro-Teater Utbildning


Onsd 30/8 ”Driven till max” – genrep /Work-in-progress-föreställning med Christopher


Torsd 31/8  Foto från Uruguay – En gemytlig kväll om naturbilder och hållbarhet


Fred Sept 1 kl 08:00-11:00   Trähuskonferens  (end. inbjudna)


Fred Sept 1  18:00 Konst/Perfomance/Scensamtal och Dialoger (mer info kommer) 


Mer information kommer snart…
Under tiden kan du hålla dig informerad om olika öppna event här på eventsidan: http://navsweden.se/event/

Vill du bli partner eller har andra frågor?
Mejla:  info@navsweden.se