« Tillbaka till partners

Admera Education – Pia Agardh & Josefine RejlerPia Agardh och Josefine Rejler heter duon bakom Admera Education, ett nystartat företag som arbetar med skolutvecklingsfrågor med ett särskilt fokus på matematik. De brinner för att utveckla matematikundervisningen inom grundskolan och vill få fler lärare och elever att upptäcka fördelarna Singaporematte.

– Många har dålig tilltro till sin egen förmåga i matematik. Visst hör man ofta att ”Jag är hopplös på matte” eller ”Matte är inte min grej”. Det vill vi ändra på. Vi är övertygade om att alla kan utvecklas i matte och få en känsla av att JAG KAN om de får rätt grundkunskaper och förutsättningar för att lära.

Singaporematte eller Singapore Math som det också kallas är en internationellt framgångsrik och välbeprövad metod för undervisning i matematik.  Problemlösning med hjälp av smarta konkreta och visuella metoder, kvalitet i undervisningen och ett genomarbetat stöd till läraren är viktiga komponenter. Singaporemetoden prisas av både lärare och elever runt om i världen och leder till ökad förståelse och förbättrade resultat.

Inom Admera finns lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom både skola och näringsliv, mer än 20 års erfarenhet av matematikundervisning inom grundskolan och gedigen kompetens och erfarenhet av fortbildning av lärare.

– Vi ser NAV som en spännande arena för nya inspirerande möten och samarbetsformer.

Vi samarbetar gärna med andra aktörer inom näringsliv och skola som vill verka för att lyfta elevers kunskaper i matematik.

Kontakta oss gärna!

http://www.admeraeducation.se/
info@admeraeducation.se
070-420 89 20