« Tillbaka till partners

Anders WelinJag brinner för att öka transparensen i samhället och vill inspirera till smartare resursanvändning. Vi måste ge livsutrymmet på vår planet en chans. Det kräver transparens och helhetssyn så vi kan förstå konsekvenserna av våra beslut. Jag arbetar på en bok om detta. Intresserar mig även för det hållbara ledarskapet och beteendefrågor.

Vad jag kan hjälpa er med:

Jag håller föredrag och kan även vara rådgivare/bollplank inom hållbarhetsområdet. Mera information och referenser hittar ni på min hemsida via länken nedan.

Bakgrund

Min bakgrund består av 27 år som auktoriserad revisor på PwC mellan 1988 och 2015. Jag arbetade med revision och rådgivning till företag och organisationer. Min anställning började 1981 och jag kom i kontakt med miljö- och klimatfrågor från 2007. Det intresset växte och jag specialiserade mig på granskning av hållbarhetsredovisningar. Jag hade även möjlighet att under den tiden arbeta med PwC Sveriges interna hållbarhetsarbete och var delaktig i utvecklingen av PwC Sveriges hållbarhetsstrategi som ansvarig för området miljö- och klimat. Mina insikter från hållbarhetsarbetet ledde till att jag började skriva på en bok som skall hjälpa läsaren att fatta mer hållbara beslut. Jag sa upp mig för att kunna jobba med boken på heltid.

Kontakt

Hemsida: http://anderswelin.se/

E-post: anders@anderswelin.se

Anders Welin