« Tillbaka till partners

Lina ErikssonLina Eriksson heter jag. För några år sedan bröt jag upp från den designbyrån jag drev och håller nu på att skapa ett liv där jag får utlopp för alla mina idéer och drömmar. Jag är grafisk formgivare i grunden och just därför är navet, drivet och passionen i mina projekt just design.

Mitt företag består av två ben. Det ena är Lina by the bay där jag genom en pyssel- & återbruksblogg skapar nya saker av gamla saker och framförallt med mycket material från skog och hav. Utifrån min stil har får jag olika typer av stylinguppdrag av hem och kontorsmiljöer. Jag gör även drivvedstavlor, upcyclade möbler och kransar på beställning. Kontinuerligt arrangerar jag pysseljuntor där vi i grupp sitter och skapar nya saker av gamla ting eller lagar plagg tillsammans.

Mitt andra ben heter Kalasmakerskan och genom det dekorerar jag alla typ av fester med egendesignad dekoration. I många år har jag hjälpt bröllopspar att få den genomgående röda tråden genom bröllopet: allt från inbjudningskort, tips på dukning och utformande av dekoration.

lina@linabythebay.se
http://linabythebay.se/