« Tillbaka till partners

Marina HammerMarina är en engagerad person och entreprenör med tre matchande hattar i NAV-sammanhanget, Initiativ Samutveckling, NoVAQ och Vkonsult Verksamhetsutveckling. I dessa tre verksamheter förenar hon passionen för att skapa både samhällsnytta och affärsnytta.

Initiativ Samutveckling (iS!) vill inspirera till och erbjuda arenor för goda samtal oss människor emellan. Inte minst när det gäller samhällsfrågor och politik. Initiativ Samutveckling erbjuder öppna iScaféer! med goda samtal på olika teman varannan tisdag, udda veckor, kl. 18.30-20 på NAV-scen. Dessutom på olika bibliotek i Nacka och övriga landet.

NoVAQ, Nacka och Värmdö AffärsQvinnor, är ett affärsnätverk med socialt patos. Förutom interna nätverksträffar och samarbeten erbjuder NoVAQ öppna Advisory Board möten på NAV-scen för dig som vill ge och få råd i affärs- och yrkesfrågor. Entreprenörer från NoVAQ leder dessa möten. Alla är välkomna, även tjänstemän, lärare, elever och politiker.

Vkonsult Verksamhetsutveckling AB finns till för verksamheter i både offentlig sektor och näringsliv. Vkonsults uppdragsgivare är angelägna att påbörja sitt förbättringsarbete i rätt ände, d.v.s. med utgångspunkt från visioner om vad som egentligen ska åstadkommas och för vem/vilka. Då blir det enklare att välja ”rätt” lösningar av olika slag och verkligen leverera den nytta och det värde som olika intressenter förväntar sig. Marinas konsultroller är t.ex. rådgivare, verksamhetsanalytiker, förändringsledare, processutvecklare och kravledare.

marina.hammer@vkonsult.se
http://vkonsult.se/index.html