« Tillbaka till partners

Maarit BladhOm Maarit Bladh

Idag jobbar jag som framgångsrik jobb- och karriärcoach och är anställd på Nybrotornen Invest AB. Jag har lång erfarenhet av näringslivet, både i Sverige och i utomlands, som VD, försäljningschef, marknadsförare, produktutbildare och egenföretagare. Under de senaste åren har jag etablerat samarbete med Nacka Kommun för långtidsarbetslösa som har behov av jobbcoach. Många av mina kunder är ensamma i Stockholm utan kontakter och flesta av kunderna är utlandsfödda med ett annat språk som hemspråk och eftersom jag även pratar spanska, engelska, finska, franska och tyska har jag lätt för att kommunicera med kunder och hjälpa till. Jag arbetar även med ungdomar som har hoppat av gymnasiet och medverkar som resurs för Nynäshamn Kommun med EU-projektet Unga Nynäs som drivs inom ramen för Samordningsförbundet Östra Södertörn och Arbetsförmedlingen.

Under åren har jag arbetat även som karriärcoach med specifika uppdrag enligt överenskommelse. Mina kunder har bl.a. kommit från försvarsmakten, TV 4 till några av Sveriges elitidrottare inom handboll, basketboll m.m.  Vissa av kunderna som jag har coachat har jobbat inom politik och haft arbetsgivare som Europeiska Unionen, olika forskningsinstitut i Kina eller USA. Några kunder har jobbat inom finansvärlden på Engelska och Schweiziska banker som arbetsgivare och dessa kunder har varit en extra stor utmaning att kunna rekrytera till den svenska arbetsmarknaden. Jag har medverkat på stora mässor som arbetssökande har kunnat besöka och där de fått hjälp på plats www.bazar.nu och www.stockholmwork.se

Min största drivkraft är att alltid prestera förstklassigt och leverera service på högsta nivå. Att jobba i en kreativ miljö med människor från olika länder och kulturer är något som jag värdesätter mycket.  Som person är jag ambitiös, ansvarsfull och omtyckt av mina kunder och arbetskollegor och eftersom jag har lätt att ta initiativ, kommunicera och att fatta rätta beslut får jag saker att hända. Jag är aktiv inom Stockholms ledande nätverksgrupper som Arndts, Solna Vikings, Tyresö företagarnätverk och UN Nation Sverige vilket hjälper många av mina kunder att skapa värdefulla kontakter och nya arbetsmöjligheter.

maarit.bladh@gmail.com